Jinli en Maarten in California

Day 2...Jetlag

We zijn al weer een nachtje (en ondertussen ook 150 km) verder en dus tijd voor nog een verslagje.

Gisterenochtend zijn we na ons ontbijt bij de Starbucks richting Hollywood getrokken aangezien ik heel graag de Walk of Fame wou zien (vooral de ster van Michael Jackson, maar daar was eigenlijk niets speciaals meer te zien) en omdat er in Hollywood ook nog wel andere interessante dingen te zien zijn natuurlijk.

Omdat onze auto nog geparkeerd stond in de parking van het hotel en ons dat 40$ per dag kostte, hebben we die dan ineens opgepikt om naar Hollywood te rijden en daarna in een public parking te zetten (maar 15,40$).

Omdat ik (maarten) te veel commentaar had op Jinli haar schrijfkunsten (ik vond dat ze te veel omdat gebruikte) mag ik het nu zelf doen :-p

Waar waren we gebleven... ahja Hollywood... knoerheet.. zonnecreme vergeten (slimslim) dus dan maar nieuwe kopen in 1 of ander vreemd winkeltje, factor 50 will do. Daarna 2 zonnebrillen aangeschaft en we konden beginnen aan de walk of fame. Het mag dan de walk of fame zijn maar er loopt daar toch vreemd volk rond hoor... zo gingen we eten in Famima! Waar je toch wel lekker en vers eten vind (ook fruit!) en hier werden we bediend door jawel Rambo himself best wel grappig :-)

Voor de namiddag hadden we nog wel wat plannetjes maar die zijn lichtjes in de jetlag gevallen. Met zijn tweëen tegen 3 uur op het hotelbed in slaapgevallen. We hebben ons dan ‘savonds toch uit ons bed gehaald (lees Jinli heeft me uit het bed gezet) en nog een wandelingetje (met een beetje vrouwelijk oriëntatievermogen werd het een serieuze wandeling) gaan langs de Disney concert Hall, City Hall etc om dan toch maar definitief het loodje te leggen en te gaan slapen.

5uur ‘smorgens alletwee wakker... komt er natuurlijk van als je zo veel slaapt de dag voordien...
Op de planning voor vandaag een dagje sightseeing in Santa Monica om daarna door te rijden tot Santa Barbara een slordige 175 km. In ons geval door een foutje een 210 tal km. Doch hierdoor hebben we wel 1 van de mooiste stukjes tot nu toe gezien langs de N27 door Topanga Canyon (‘Boy meets world' anyone?). Geweldig stuk door de bergen check de foto's!

Ahja voor ik het vergeet probeer niet ergens op een pier in Santa Monica iets te gaan drinken in een eettent, ze laten je wel binnen maar toch niet zonder u eerst eens zwaar scheef te bekijken...

Na de lange rit naar Santa Barbara moesten we nog een hotelletje zoeken. Stressen denk je? Totaal niet! Na even in een van de couponboekjes te kijken die we in LA hadden opgepikt (in het Visitor Center) vond Jinli een tof plekje (Guesthouse Inn & Suites) met free internet EN een zwembad!! Heerlijk plonsje en klaar voor morgen!!!

Kisses en tot binnenkort
Jinli & Maarten

Ps: Bedankt voor de extra fotoruimte, nu kunnen we al 400 foto's online gooien, normaal gezien komen we nu wel toe voor de komende 3 weken :-)

nelly

tof dat we mee kunnen volgen, zo hebben wij ook een beetje verlofgevoel...
kus
Nelly